Over ons 

In 2014 is eigenaar Angelique Dirkse gestart met het ontwerpen en maken van Ibiza Flags. Decoratieve vlaggen en vlaggenlijnen, bedoeld voor de styling van bruiloften, feesten, festivals, tuinen, interieurs, uitvaarten en andere gelegenheden.                                                                                         

"Inmiddels werk ik samen met een team en is er ook een verhuurbedrijf ontstaan.  Zo kunnen we voldoen aan de vragen en wensen van onze klanten. We zijn gespecialiseerd in het maken van exclusieve vlaggen en vlaggenlijnen voor life-events. Trouwen, rouwen, geboorte, en alles wat daar tussen zit. Daardoor maken we geen alledaagse vlaggen, maar decoraties en accessoires met oog voor detail. Het is een uitdaging om stoere materialen zoals bamboe en leer te combineren met zachte, weelderige stoffen. Zodra de vlaggen dansen in de wind gebeurt er iets magisch. Ze doen je denken aan een zonsondergang in zee.."

Wij ontwerpen de vlaggen in eigen atelier in Nederland en produceren op maatschappelijk verantwoorde wijze. Hierdoor is de productiecirkel klein en garanderen we een hoge kwaliteit. 

De inspiratie voor Ibiza Flags vindt Angelique Dirkse in de natuur. Pure materialen als bamboe en leer, en een duidelijke verbinding met de elementen vormen de basis van Ibiza Flags. Hieruit onstond het ontwerp voor de unieke vlaggen. Stevig verankerd in de grond laat de wind de stoffen vrijuit wapperen.. Daarmee zijn twee elementen duidelijk vertegenwoordigd in Ibiza Flags.

 

© 2014 - 2022 Ibiza Flags | vlaggen en slingers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel