Grote festival vlaggen huren

Zoek je duurzame feestdecoratie met groots effect, echte eye-catchers? En wil je ook die heerlijke festival sfeer? Huur dan de XL festivalvlaggen van meer dan 5 meter hoog. Ze zijn gemaakt van mooie stoffen in heldere kleuren. Supersnel op te zetten in gras of zand met de demonteerbare  beachvlagmast en grondpin. Deze opvallende vlaggen deinen sierlijk in de wind en zorgen voor een feestelijke sfeer. 

Ook op stoep en plein

Voor harde ondergronden verhuren we bijpassende grondplaten met grindzakken. Handig wanneer je de festival flags wilt gebruiken op asfalt, stoep of plein. 

Goed om te weten: De borg is € 100,--. De stoffen zijn niet brandvertragend geimpregneerd.

Vlaggen laten bezorgen

Geen tijd om de huurvlaggen te halen en brengen in Soest, Utrecht? Besteed het vervoer dan uit aan Chauffeurtje.nu.

De vlaggen zitten in tassen van 135cm x 20cm x 6cm, wegen circa 2 kilo per stuk en passen in een personenwagen. De grondplaten zijn 40x40cm en ween 6kg, Een grindzak weegt circa 10kg.

 • per dag/week

  10 XL festival vlaggen huren multicolor
  10 XL festival vlaggen huren multicolor

  GEKLEURDE XL VLAGGEN HURENGolvend in de wind geven deze grote festival vlaggen een feestelijke sfeer aan iedere locatie. Iedere gekleurde vlag is handgemaakt en uniek van glanzende stoffen in heldere kleuren.

  Makkelijke…

  € 225,00
 • per dag/week

  10 XL festival vlaggen huren bruin/goud
  10 XL festival vlaggen huren bruin/goud

  GROTE FESTIVAL VLAGGEN HURENGolvend in de wind geven deze 10 stoere XL festival vlaggen direct een bijzondere sfeer. Gemaakt van glanzende stoffen in goud, bruin en zwart. Met hun hoogte van meer dan 5 meter vallen ze enorm op. De…

  € 225,00
 • per dag/week

  10 XL festival vlaggen huren regenboog
  10 XL festival vlaggen huren regenboog

  GROTE REGENBOOG VLAGGENZet deze 10 XL festival vlaggen met regenboogkleuren neer en je hebt iets opvallends staan. Met hun heldere kleuren en hoogte van meer dan 5 meter zijn ze bijna niet te missen voor gasten en bezoekers. De XL…

  € 225,00
© 2014 - 2023 Ibiza Flags | vlaggen en slingers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel