Duurzame festivaldecoratie huren

Wil je die heerlijke festivalstijl tijdens jouw event en feest? En zoek je sfeervolle eye-catchers?
Huur dan deze festivalvlaggen gemaakt van stoffen in heldere kleuren of in stoer bruin/zwart en versier je festivalfeest met deze praktische én duurzame sfeermakers. Kies jij ook voor duurzame eventdecoratie? Weg met wegwerp plastic slingers of plastic vlaggetjes.                                                

De vlaggen zet je snel op met de demonteerbare beachvlag mast en de grondpin. De festivalflags zijn in 2 maten te huur, te weten 2.50m en 3.90m, en per 10 stuks te huur voor een dag (= ophaal-, event-, terugbreng dag) of een week.

Grondplaten huren

Voor harde ondergronden hebben we ook grondplaten/vloerplaten in de verhuur. Met de meegeleverde grindzak van circa 7 kg kun je de vlaggen overal gebruiken tot windkracht 5. Een grondplaat is 40x40cm en weegt 6kg, de grindzak circa 10kg.

Goed om te weten: De borg is € 100,--. De stoffen zijn niet brandvertragend geimpregneerd. De festivalvlaggen zitten in tassen van 140cm x 20cm x 20cm, wegen circa 2 kilo per stuk en passen in een personenwagen. 

Vervoer

Kun je niet zelf naar Soest komen om de huurvlaggen op te halen en terug te brengen? Stuur dan een mailtje en informeer naar de mogelijkheden voor het transport.

© 2014 - 2023 Ibiza Flags | vlaggen en slingers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel