Vlaggen en slingers huren

Zoek je leuke feestdecoratie en Ibizadecoratie? En wil je sfeervolle vlaggen en slingers huren? Maak er een feestje van met onze versiering en aankleding. Hier kun je 10 soorten feestvlaggen online huren. Versier je feest en locatie in een handomdraai met onze duurzame decoraties.

Duurzame eventdecoratie

Onze stijlvolle vlaggen en slingers zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen die mooi blijven, ook bij een regenbuitje. Ze zijn duurzamer dan ballonnen of een ballonboog omdat ze eindeloos herbruikbaar zijn. Een fijn idee toch? Voor de styling en versiering van bedrijfsfestival, kerstborrel, feest, private dinner, bruiloft, bedrijfsfeest, festival, themafeest en meer. 

Vlaggen halen en brengen

De gehuurde vlaggen en slingers kun je ophalen in Soest, Utrecht. Omdat wij het liefst de hele dag vlaggen maken bezorgen we helaas niet. Kun je zelf niet naar Soest komen? Besteed het dan uit aan Brenger of aan Chauffeurtje.nu.

Goed om te weten: De borg voor vlaggen is € 100,--, voor slingers € 50,--. De stoffen zijn niet brandvertragend geïmpregneerd.  

 • per dag vanaf

  3 rode bamboe vlaggen met bak huren
  3 rode bamboe vlaggen met bak huren

  RODE KERSTVLAGGENWil je een sfeervolle (winkel) entree in december? Deze rode bamboe vlaggen met bak zijn feestelijk en praktisch. Ideaal als kerstdecoratie voor buiten en binnen. De set is verrijdbaar en kun je makkelijk op de…

  € 32,50
 • per dag vanaf

  3 witte bamboe vlaggen met bak huren
  3 witte bamboe vlaggen met bak huren

  KERSTTHEMA VERSIERINGZoek je mooie kerstversiering? Iets aparts? Voor bij je winkel, terras of entree? Onze rode bamboe vlaggen met bak zijn sfeervol en praktisch. In een handomdraai heb je een feestelijke sfeer. Zo heb je…

  € 32,50
© 2014 - 2021 Ibiza Flags | vlaggen en slingers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel