Vlaggen & slingers van stof huren

Wil je een feestelijke én duurzame sfeer creëeren op jouw evenement, festival, bruiloft of bedrijfsfeest? Bij Ibiza Flags verhuur in Soest (Utrecht) kun je direct prachtige vlaggen & slingers van textiel online huren. Onze voorraad bevat een divers aanbod van meer dan 10 soorten festival- en feest vlaggen & vlaggetjes in verschillende maten en kleuren. Maak een keuze en creëer de juiste sfeer met onze mooie, duurzame decoraties. 

Duurzame partyverhuur

Onze stijlvolle vlaggen en vlaggenslingers zijn handgemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen mooi blijven, maar ook bestand zijn tegen een regenbuitje. Het beste van alles is dat ze eindeloos herbruikbaar zijn, waardoor ze een duurzamere optie zijn dan plastic slingers, ballonnen of een ballonboog. Denk aan de natuur en kies voor onze duurzame eventdecoratie!

Eventsupplies voor ieder event

Of je nu de styling, aankleding en inrichting van een evenement, festival, bedrijfsfeest, congrestivent, opening, themafeest, bedrijfsborrel, tuinfeest, publieksevent, 21-dinner, Ibiza stijl bruiloft of dorpsfeest organiseert; onze vlaggen & slingers kunnen jouw locatie in een handomdraai transformeren tot een feestelijk paradijs. Bij Ibiza Flags in Soest huur je ibiza vlaggetjes, feestvlaggetjes, umbul umbul vlaggen, festival vlaggen, balinese vlaggetjes, vlaggenlijnen, slingers van stof, grote vlaggen, boho slingers, mini vlaggetjes en meer.

Festival & bohemian bruiloft

Ben je op zoek naar een nature-inspired sfeer voor jouw bohemian bruiloft? Ontdek dan onze collectie witte boho Ibiza huurvlaggen en huurslingers. Met deze sfeervolle bohemian decoraties creeer je in een handomdraai die heerlijke relaxte festival sfeer voor jouw boho wedding.

Vlaggen halen en brengen

Je kunt de gehuurde vlaggen en slingers makkelijk ophalen in Soest, Utrecht. Als je liever hebt dat wij het transport regelen, stuur ons dan een email en informeer naar de mogelijkheden.

Goed om te weten: De borg voor vlaggen is € 100,--, voor slingers € 50,--. Houd er rekening mee dat de stoffen niet brandvertragend geïmpregneerd zijn.  

© 2014 - 2024 Ibiza Flags | vlaggen en slingers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel