Van 22 juli - 30 juli zijn we er even tussenuit om nieuwe  inspiratie op te doen. Je kunt gewoon online vlaggen en slingers bestellen. Deze worden dan na de 30ste weer gemaakt en verzonden.

Vlaggen en slingers huren

Zoek je leuke feestdecoratie en Ibizadecoratie? En wil je sfeervolle vlaggen en slingers huren? Maak er een feestje van met onze versiering en aankleding. Hier kun je 10 soorten feestvlaggen online huren. Versier je feest en locatie in een handomdraai met onze duurzame decoraties.

Duurzame eventdecoratie

De vlaggen en slingers zijn herbruikbaar en gemaakt van kwaliteitsmaterialen die mooi blijven, ook bij een buitje. Ze zijn duurzamer dan ballonnen of een ballonboog. Een fijn idee toch? Voor de styling en versiering van bedrijfsfestival, kerstborrel, feest, private dinner, bruiloft, bedrijfsfeest, festival, themafeest en meer. 

Vlaggen bezorgservice

Wil je liever laten bezorgen? Dan raden we de betaalbare bezorgdienst van Brenger aan. Een duurzame transportdienst voor Nederland en Vlaanderen.

Goed om te weten: De borg voor vlaggen is € 100,--, voor slingers € 50,--. De stoffen zijn niet brandvertragend geïmpregneerd.  

© 2014 - 2021 Ibiza Flags | vlaggen en slingers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel