Vlaggen & slingers van stof huren

Wil je mooie feestdecoratie en festivalversiering huren? Dat kan bij Ibiza Flags in Soest (Utrecht). We hebben een grote voorraad duurzame festival vlaggen & slingers van stof in alle maten en kleuren. Je maakt er zo een feestje van met onze versiering en aankleding. Hier kun je meer dan 10 soorten feestvlaggen online huren en bestellen. Versier je feest, festivent, festival, bedrijfsevent en locatie in een handomdraai met onze duurzame decoraties.

Duurzame eventdecoratie

Onze stijlvolle vlaggen en slingers zijn gemaakt van stoffen en kwaliteitsmaterialen die mooi blijven, ook bij een regenbuitje. Ze zijn eindeloos herbruikbaar en daardoor veel duurzamer dan plastic slingers, ballonnen of een ballonboog. Een fijn idee toch? Voor de duurzame styling en aankleding van festival, bedrijfsfeest, opening, themafeest, bedrijfsborrel, tuinfeest, publieksevent, 21-dinner, Ibiza stijl bruiloft, dorpsfeest en meer. 

Festival en bohemian bruiloft

Wil je graag die nature-inspired sfeer op jouw boho bruiloft? Ontdek dan onze collectie witte Ibiza huurvlaggen en huurslingers. Sfeervolle en eenvoudige accessoires waarmee je die heerlijke relaxte festival sfeer in een handomdraai creeert.

Vlaggen halen en brengen

De huur vlaggen en slingers kun je ophalen in Soest, bij Amersfoort en Utrecht. Wil je graag dat wij het transport verzorgen? Stuur een mail en informeer naar de mogelijkheden.

Goed om te weten: De borg voor vlaggen is € 100,--, voor slingers € 50,--. De stoffen zijn niet brandvertragend geïmpregneerd.  

© 2014 - 2023 Ibiza Flags | vlaggen en slingers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel