Informatie omtrent ruilen en retourbeleid

We stellen een goede relatie met onze klanten zeer op prijs. Daarom maken we graag duidelijke afspraken.   

Ruilen

Mocht je niet helemaal tevreden zijn met jouw bestelde Ibiza Flags vlag(gen) of vlaggenlijn(en) dan kun je deze kosteloos omruilen voor (een) item(s) in de webshop met hetzelfde verkoopbedrag. Er wordt geen bedrag verrekend en teruggestort indien een nieuw item een lager verkoopbedrag heeft. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De nieuwe verzendkosten nemen wij voor onze rekening. Indien je gebruik maakt van deze omruilservice, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking binnen 14 dagen na aankoop aan de Ibiza Flags geretourneerd worden. Om gebruik te maken van deze service dien je vooraf contact op te nemen via contact@ibizaflags.nl. Wij zullen vervolgens binnen 14 dagen na aanmelding van jouw ruilverzoek het/de nieuwe item(s) opsturen mits het/de product(en) reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Ibiza Flags geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact@ibizaflags.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen ruilen en retourneren

Ibiza Flags vlaggen en vlaggenlijnen die op speciaal verzoek van de klant in opdracht zijn gemaakt (customized) of zijn gepersonaliseerd kunnen niet worden geretourneerd of omgeruild. Dit betreft vlaggen en vlaggenlijnen die in specifieke kleuren, met specifieke materialen of voorzien van logo’s of namen zijn gemaakt.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Formulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als je de overeenkomst wilt herroepen)

— Aan
Ibiza Flags
Grote Melmweg 8
3764 AZ Soest
contact@ibizaflags.nl
06- 50675711

— Ik/Wij (*)                                          deel/delen (*) je hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst herroep/herroepen (*):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                    — Bestelnummer :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

 

 

 

 

 

 

 

— Naam/Namen consument(en)

 

 

 

 

 

 

 

 

— Adres consument(en) :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— IBAN Rekeningnummer:

 

 

 

 

 

 

 

 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 

 

 

 

 

 

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

© 2014 - 2024 Ibiza Flags | vlaggen en slingers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Van 22 juli tot 2 augustus zijn we inspiratie op doen en gesloten. Je kunt gewoon een bestelling doen en mail naar ons sturen. Deze worden met vernieuwde energie verwerkt vanaf 3 augustus.