Vlaggen & slingers kopen

Wil je online mooie vlaggen, vlaggetjes of slingers bestellen? Bij Ibiza Flags vind je alles dat wappert; slingers van stof, Ibizavlaggen, bamboe vlaggen, festival vlaggen, beachvlaggen, tuinvlaggen, vlaggetjes van stof, Ibizavlaggetjes, slingers en meer. 

Direct een feestje

Geef je bedrijf, event of tuin een feestelijke sfeer met een mooie handgemaakte vlag of slinger van Ibiza Flags. Al onze items mixen en matchen met elkaar omdat ze van dezelfde stoffen worden gemaakt. Hang een slinger op of zet een vlag neer en het is direct een feestje..Leuk om je feest, terras, opening, camping, ingang mee aan te kleden. Maak een keuze uit het aanbod of laat vlaggen of slingers maken in de kleuren van de huisstijl van je bedrijf of organisatie.

Origineel cadeau

Onze handgemaakte vlaggetjeslijnen en vlaggenslingers zijn ook leuk om te geven, een origineel en duurzaam cadeau voor iemand die alles al heeft. Een vlag of slinger komt altijd van pas.

Lokaal verhaal

In het vlaggenatelier van Ibiza Flags maken we hoogwaardige decoraties die niet alleen mooi blijven maar ook bestand zijn tegen een regenbuitje. Het beste van alles is dat ze (mits beschut gebruikt) eindeloos herbruikbaar zijn zodat je lang van onze vlaggen en slingers kunt genieten. We maken ze allemaal in ons eigen atelier in Soest. Lekker lokaal, een goed verhaal.

 

© 2014 - 2024 Ibiza Flags | vlaggen en slingers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel