Garantie

Op de stiksels en stoffen van Ibiza Flags zit 2 maanden garantie. De garantie geldt niet voor de bamboe onderdelen en de bamboepalen daar dit natuurproducten zijn. Hierdoor kan bamboe onderhevig zijn aan krimp bij droog weer/hoge (kamer)temperaturen, en kan bamboe uitzetten bij een hoge luchtvochtigheid. De festivalvlaggen, beachvlaggen, bamboe vlaggen en vlaggenlijnen zijn niet geschikt om permanent buiten en bij harde wind (> windkracht 5) en regen te gebruiken. En dienen op een beschutte plaats neergezet of opgehangen te worden. De garantie vervalt dan ook als dit wel blijkt te zijn gedaan.

Aansprakelijkheid

Ibiza Flags is op geen enkele wijze aansprakelijk voor letsel of schade aan personen en materie na levering van bamboe vlaggen, festival vlaggen, beachvlaggen, masten, grondpinnen en of vlaggenlijnen. Dit geldt zowel voor huur- als koopsituaties.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening.

Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kunt de klacht mailen naar: contact@ibizaflags.nl
Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van uw klacht ontvang je van ons een bevestiging.
Wij zullen jouw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.
Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Ibiza Flags bij is aangesloten.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan ben je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Webshop Keurmerk
 

 

 

 

 

 

© 2014 - 2024 Ibiza Flags | vlaggen en slingers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel