Over Ibiza Flags

In 2014 is eigenaar Angelique Dirkse (1972) gestart met het ontwerpen en maken van Ibiza Flags. Decoratieve vlaggen voor de sfeervolle aankleding van feest, film, festival, bruiloft, event en zelfs uitvaart.

Duurzame sfeermakers

"Het is mijn passie om sfeervolle decoraties te maken die mooi zijn en blijven. En om stoere materialen zoals bamboe en leer te combineren met zachte, weelderige stoffen. Zodra de vlaggen dansen in de wind gebeurt er iets magisch. Ze doen me denken aan een zonsondergang in zee.."

Ibiza Flags worden in eigen atelier ontworpen, zijn duurzaam in gebruik en worden op maatschappelijk verantwoorde wijze in Nederland geproduceerd. Hierdoor is de productiecirkel klein en garanderen we de hoogste kwaliteit. 

Verhuur service                                                                                 

"Inmiddels staat er ook een vlaggen verhuurbedrijf. Zo kunnen we voldoen aan de vraag naar originele aankleding voor evenementen en locaties. En kunnen we klanten ontzorgen met een totale sfeerbeleving. Ibiza Flags heeft zich daarom gespecialiseerd in het verhuren van aparte en duurzame (feest) vlaggen en slingers. Voor alle soorten events. We verhuren geen standaard vlaggen, maar sfeervolle decoraties met oog voor detail. "

Inspiratie

De inspiratie voor Ibiza Flags vindt Angelique Dirkse in de natuur. Pure materialen als bamboe en leer, en een duidelijke verbinding met de elementen (aarde en wind) vormen de basis van Ibiza Flags. Hieruit onstond het ontwerp voor de unieke vlaggen. Stevig verankerd in de grond laat de wind de stoffen vrijuit wapperen.. Daarmee zijn twee elementen duidelijk vertegenwoordigd in Ibiza Flags. "Ik maak alles graag een beetje mooier."   

 

Sorteer op
© 2014 - 2024 Ibiza Flags | vlaggen en slingers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel