Decoratieve bedrijfsvlaggen laten maken

Ben je op zoek naar een unieke manier om je bedrijf op te laten vallen? Of wil je de sfeer versterken en het imago van je bedrijf verbeteren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ibiza Flags maakt decoratieve vlaggen & slingers van stof op maat en kleur voor bedrijven, instellingen en organisaties.

Custom made

Denk aan het laten maken van: festival vlaggen, baniervlaggen, slingers, balinese vlaggen, umbul umbul vlaggen, straatvlaggetjes, bedrijfsvlaggen, gevelvlaggen, winkelvlaggen, eventvlaggen, banners, thema vlaggen, terrrasvlaggen, ronde vlaggen, reclame vlaggen, kasteelvlaggen, horeca vlaggen, thema vlaggen, beachvlaggen. We maken ze in verschillende formaten, vormen, kleuren en stijlen, afhankelijk van je voorkeur en de doeleinden.

Klein of groot

Of je nu een klein bedrijf runt of een grote organisatie bent, wij hebben de expertise en ervaring om originele vlaggen van hoogwaardige kwaliteit te creëeren. Decoratieve bedrijfsvlaggen zijn een uitstekende manier om de aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten op je klanten en bezoekers. Ze zijn op maat gemaakt en kunnen volledig worden afgestemd op je merkidentiteit en zakelijke behoeften.

Unieke uitstraling

Voor musea, festivals, attractieparken, filmsets, horeca, winkels, gemeentes, sportorganisaties, beurzen en meer mochten we al aparte vlaggen en slingers maken. Stof, leer, zeil, doek, denim, kunststof, gerecyclede materialen, Als het kan wapperen dan kunnen we er originele vlaggen en decoraties van maken. Kortom: wij creëeren vlaggen met een unieke uitstraling. Verras ons met vragen en speciale wensen, wij denken graag mee. Bel Angelique Dirkse 06-50675711 of stuur een email.

 

© 2014 - 2024 Ibiza Flags | vlaggen en slingers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel