Sorteer op
 • bamboe vlaggen Attractiepark Toverland, Sevenum
  bamboe vlaggen Attractiepark Toverland, Sevenum

  Decor vlaggen voor attractieparkSuper trots zijn we op de opdracht voor Toverland in Limburg om een groot aantal bamboe decor vlaggen te maken in de kleuren van Avalon.

  VlaggenatelierIn ons vlaggenatelier stellen we de stoffen en…

 • terras vlaggen Buiten in de Kuil, Lage Vuursche
  terras vlaggen Buiten in de Kuil, Lage Vuursche

  Vlaggen voor horecaBij Ibiza Flags kun je decoratieve vlaggen en vlaggetjes voor je bedrijf of zaak laten maken. In de kleuren van de huisstijl en met het logo of beeldmerk op de vlag.

  Terras vlaggenWe maken er graag iets anders…

 • blauwe Ibiza vlaggen voor KLM
  blauwe Ibiza vlaggen voor KLM

  Decoratieve vlaggen voor bedrijfs eventsIn opdracht van WISH! Company maakten we een aantal Ibiza vlaggen in de blauwe kleur van KLM. De ingang van beachclub Papas Beach House kreeg voor de bezoeker een duidelijke KLM beleving…

 • bamboe vlaggen voor Safaripark, Beekse Bergen
  bamboe vlaggen voor Safaripark, Beekse Bergen

  Decoratieve vlaggen op kleurVan ontwerp tot uitvoering. Voor Safaripark Beekse Bergen maakten we een serie van 30 bamboe vlaggen in blauw en goud tinten. Met 10 verrijdbare bakken van steigerhout.

 • vlaggen voor de Apenheul, Apeldoorn
  vlaggen voor de Apenheul, Apeldoorn

  Vlaggen voor parkIn opdracht van de Apenheul maakten we 15 grote event vlaggen in 3 kleuren voor de aankleding van de Zomeravonden.

 • bamboe vlaggen voor Museum van Volkenkunde, Leiden
  bamboe vlaggen voor Museum van Volkenkunde, Leiden

  Thema vlaggen voor museumWat een leuke opdracht kregen we van dit museum. De vraag was om een serie bamboe vlaggen te maken met kleur en Afrikaanse prints in de stoffen.

  Vlaggen voor buitenDe flags zijn gebruikt om buiten op het…

 • vlaggen voor restaurant Zuyver, Soest
  vlaggen voor restaurant Zuyver, Soest

  VLAGGEN VOOR RESTAURANTVoor restaurant Zuyver in Soest maakten we een serie bamboe vlaggen die opgehangen kunnen worden aan haken van het terras. De lange stroken stof wapperen in de wind en laten het terras beter opvallen. Een…

 • bamboe vlaggen voor Attractiepark Toverland, Sevenum
  bamboe vlaggen voor Attractiepark Toverland, Sevenum

  Bamboe thema vlaggen laten makenEen prachtige opdracht van Attractiepark Toverland om bakken met bamboe vlaggen in kleuren naar keuze te maken voor het park en de ingang.

 • bamboe vlaggen voor Uitvaartonderneming Yarden, Utrecht
  bamboe vlaggen voor Uitvaartonderneming Yarden, Utrecht

  Vlaggen bij uitvaart en de ceremonieVoor de locatie van Yarden in Utrecht maakten we een aantal sets van vlaggen in lichte tinten stof met robuuste houten bakken. Subtiele sfeermakers voor uitvaart en ceremonie.

 • bamboe vlaggen voor beachclub Vooges Strand, Zandvoort
  bamboe vlaggen voor beachclub Vooges Strand, Zandvoort

  Vlaggen voor beachclubOranje vlaggen van bamboe maakten we voor beachclub Vooges. Matchende vlaggen in de kleuren van de huisstijl.

 • Ibiza vlaggen in bak, Casa Naya Ibiza, Ibiza
  Ibiza vlaggen in bak, Casa Naya Ibiza, Ibiza

  Ibiza vlaggen op Ibiza Voor boutique hotel Casa Naya Ibiza maakten we een serie witte bamboe flags voor op het terras. Hier kunnen de gasten heerlijk wegdromen in Ibiza stijl. Een sfeervolle en gastvrije plek om dat heerlijke…

 • bamboe vlaggen in bak voor winkel Het Verwende Nest, Workum
  bamboe vlaggen in bak voor winkel Het Verwende Nest, Workum

  Vlaggen voorwinkel ingangLeuke blikvangers nodig om je winkel of zaak meer op te laten vallen? Wij maken en leveren vlaggen voor winkels. De bambeo vlaggen in de verrijdbare bakken kunnen tegen een buitje en zijn makkelijk naar…

 • Ibiza vlaggen in bak voor winkel Dit dus by Co, Zierikzee
  Ibiza vlaggen in bak voor winkel Dit dus by Co, Zierikzee

  Leuke winkelvlaggenLaat je entree en ingang opvallen met een set van bamboe vlaggen in verrijdbare kisten. Wij maken deze flags in alle kleuren van de regenboog, van de mooiste stoffen met aandacht voor de afwerking. Hiermee heb…

 • Ibiza vlaggen voor Landgoed Lauswolt, Beetsterzwaag
  Ibiza vlaggen voor Landgoed Lauswolt, Beetsterzwaag

  HORECA VLAGGEN, TERRASVLAGGENHier houden we van; maatwerk vlaggen maken voor de horeca! Voor de pop-up bistro van Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag ontwierpen en maakten we grote bamboe vlaggen op kleur. Deze flags zijn…

 • custom made vlaggen voor Bistro Nijeholt, Beetsterzwaag
  custom made vlaggen voor Bistro Nijeholt, Beetsterzwaag

  Vlag bestellen eigen ontwerpHeb je een idee voor een vlag met eigen ontwerp? Wil je een vlag met eigen reclame er op? Wij denken graag met je mee als je een bedrijfs vlag wil bestellen op maat, materiaal en kleur.

 • vlaggen ontwerpen voor Randijk Bamboe, Leusden
  vlaggen ontwerpen voor Randijk Bamboe, Leusden

  Originele vlaggen laten ontwerpenWij maken en ontwerpen alles dat wappert; hangende vlaggen, ronde vlaggen, staande vlaggen, baniervlaggen, wimpels, tafelvlaggetjes.

 • gekleurde vlaggen voor Event Productie Partners
  gekleurde vlaggen voor Event Productie Partners

  Maatwerk vlaggen In opdracht van Event Productie Partners maakte Ibiza Flags 16 verrijdbare bakken met 48 gekleurde bamboe Ibizavlaggen van 2.40m. Als zomerse decoratie en aankleding eindeloos in te zetten voor hun events en meer.

© 2014 - 2024 Ibiza Flags | vlaggen en slingers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel